Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Åre

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Åre och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Åre och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Åre kan man oftast hitta via nätet.


I Jämtland där du kan hitta en bostad och i Åre finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Åre är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Åre

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Årevägen 109

830 13 Åre

Fastighets AB Bubblan i Åre

Årevägen 76

830 13 Åre

Diös Fastigheter AB

Årevägen 55

830 13 Åre

Mäklarhuset

Stationsvägen 13

830 13 Åre

Bjurfors i Åre AB

Stationsvägen 25

830 13 Åre