Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Ljusdal

Fastigheterna

Totalt finns det 6 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Ljusdal och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Ljusdal och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Ljusdal kan man oftast hitta via nätet.


I Gävleborg där du kan hitta en bostad och i Ljusdal finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Ljusdal är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Ljusdal

Mäklarringen Hälsingland - Härjedalen

Bokhandlargränd 6

827 32 Ljusdal

Öhmans Bygg AB

Svartsjövägen 20

827 93 Ljusdal

Fastighetsbyrån Ljusdal

Bokhandlargränd 3

827 32 Ljusdal

Tm Fastigheter i Ljusdal AB

Magasinsgatan 16

827 32 Ljusdal

NCC Construction

Plåtslagargatan 5

827 35 Ljusdal


Fler Fastighetsbolag i Ljusdal

Ljusdalshem AB

Hotellgatan 6D

827 32 Ljusdal