Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Järvsö

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Järvsö och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Järvsö och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Järvsö kan man oftast hitta via nätet.


I Gävleborg där du kan hitta en bostad och i Järvsö finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Järvsö är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Järvsö

Torbjörn Markusson Fastigheter i Ljusdal AB

Bergvägen 24

820 40 Järvsö

Järvsö Bygg och Fastigheter AB

Åsen 26

820 40 Järvsö

Mäklarringen Hälsingland-Härjedalen

Turistvägen 54A

820 40 Järvsö

Svensk Fastighetsförmedling

Turistvägen 48

820 40 Järvsö

Kent Markusson Fastigheter i Ljusdal AB

Kyrkbyvägen 45

820 40 Järvsö