Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Bollnäs

Fastigheterna

Totalt finns det 9 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Bollnäs och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Bollnäs och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Bollnäs kan man oftast hitta via nätet.


I Gävleborg där du kan hitta en bostad och i Bollnäs finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Bollnäs är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Bollnäs

Affärsfastigheter Bollnäs AB

Hantverkargatan 9

821 30 Bollnäs

Skanska Asfalt och Betong AB

Växbovägen 109

821 51 Bollnäs

Spira Fastigheter i Bollnäs AB

Skidvägen 9A

821 30 Bollnäs

NCC Construction

Renslyckan 12

821 50 Bollnäs

Bollnäs Bostäder AB

Virvelvägen 27

821 50 Bollnäs


Fler Fastighetsbolag i Bollnäs

Johansson & Karlsson Bygg AB

Anneforsvägen 31

821 41 Bollnäs

Fastighetsbyrån Bollnäs

Långgatan 11

821 43 Bollnäs

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Långgatan 7

821 43 Bollnäs

Eriksson Fastigheter i Bollnäs AB

Krusbärsvägen 10

821 35 Bollnäs