Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Ljungby

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Ljungby och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Ljungby och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Ljungby kan man oftast hitta via nätet.


I Kronoberg där du kan hitta en bostad och i Ljungby finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Ljungby är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Ljungby

Svensk Fastighetsförmedling AB

Drottninggatan 23

341 36 Ljungby

Ljungbybostäder AB

Eskilsgatan 11

341 30 Ljungby

Sodexo Facilities Services AB

Södra Torggatan 1

341 30 Ljungby

KONAB Fastighetsförvaltning

Kungsgatan 46

341 31 Ljungby

Ljungby AB Juteberg Fastigheter AB

Kungsgatan 58

341 31 Ljungby


Fler Fastighetsbolag i Ljungby

Biwab Fastigheter AB

Långgatan 17

341 32 Ljungby

Elfving mäklarbyrån AB

Bergagatan 1

341 30 Ljungby